View original article

Wir feiern den Käsefondue-Tag !



This article comes from The Swiss Cats and is the sole property of its author

This post is also available in : Englisch Französisch Italienisch

Am 11. April ist es Käsefondue-Tag !


Letztes Mal haben wir mit euch das Rezept unseres Lieblingsfondues geteilt : das Fondue moitié-moitié (Hälfte-Hälfte).
Dieses Jahr lassen wir euch ein anderes Rezept entdecken : das Walliser Tomatenfondue.

– 30 g Butter
– 1 gepreßter Knoblauchzehe
– 1 mittlemässiger fein gehackter Zwiebel
– 3 gewürfelte Tomaten oder 1 Dose gewürfelte Tomaten (400 g), abgetropft
– 500 g Walliser Raclette AOP Käse, gerieben
– 300 g Schweizerkäse AOP (Gruyère/Greyerzer), gerieben
– 3 dl Walliser Weißwein (Fendant)
– 3 Kaffeelöffel Maïzena
– 1 Gläschen Kirsch
– Pfeffer und Muskat
– 600-800 g geschwellte Kartoffeln

Butter im Caquelon schmelzen lassen....

Continue reading...
Tags:  The Swiss Cats, Schweiz

Advertising

Most popular

What is Coolblogging

Coolblogging is a project created to showcase the immense quality of the swiss blogosphere.

We aggregate blogs, increase their visibility through a magazine like site creating a pleasant reading experience.

All the content you can read here, belongs to the blog owners.

What we can do for you

If you are a blogger

You can add your blog as long as it is swiss based.

If you are a brand

You wish to advertise here?

Keep in touch

Receive news about our services and projects.

Recent tweets