View original article

Festeggiamo la Giornata della Fonduta al Formaggio !



This article comes from The Swiss Cats and is the sole property of its author

This post is also available in : Inglese Francese Tedesco

Il 11 aprile, è la Giornata della Fonduta al Formaggio !


L’ultima volta, abbiamo condiviso con voi la ricetta della nostra fonduta preferita : la fonduta moitié-moitié (metà-metà).
Questo anno, vi facciamo scoprire un’altra ricetta : la fonduta ai pomodori del Vallese.

– 30 g di burro
– 1 spicchio d’aglio premuto
– 1 cipolla media finemente tritata
– 3 pomodori frantumati o 1 scatola di pomodori frantumati (400 g), scolati
– 500 g di formaggio a raclette dello Vallese AOP, grattugiato
– 300 g di Gruviera AOP, grattugiato
– 3 dl di vino bianco (Fendant)
– 3 cucchiai a caffè radono di Maïzena
– 1 piccolo bicchiere di kirsch
– pepe e noce moscata
– 600-800 g di patate lesse

Fare...

Continue reading...
Tags:  The Swiss Cats, Svizzera

Advertising

Most popular

What is Coolblogging

Coolblogging is a project created to showcase the immense quality of the swiss blogosphere.

We aggregate blogs, increase their visibility through a magazine like site creating a pleasant reading experience.

All the content you can read here, belongs to the blog owners.

What we can do for you

If you are a blogger

You can add your blog as long as it is swiss based.

If you are a brand

You wish to advertise here?

Keep in touch

Receive news about our services and projects.

Recent tweets