View original article

Le frozen yogurt



This article comes from Thermomix TM5 and is the sole property of its author
This blog has not opted in yet. If you are the owner and wish to either un-publish or confirm optin, contact us ;-)

yogurtfrozen

 

Le frozen yogurt, c’est de la fraicheur glacée avec une pointe d’acidité à chaque cuillère

Il nous vient tout droit des Etats-Unis. Plus léger qu’une crème glacé, aussi gourmand qu’un cupcake, personnalisable à gogo, il a tout pour plaire 

Sur une base de yogourt nature ou parfumé, on ajoute – ou pas ! – la garniture de son choix, fruits frais, coulis divers, céréales, sirops pépites de chocolat ou de caramel, bonbons concassés, il y en a pour tous les goûts.

Mais attention, la garniture peu très vite faire grimper l’addition calorique 😉

 

90 g de sucre

500 g de yogourt nature 

200 g de 1/2 crème – ou de crème à 35 % – 

1 blanc d’oeuf

 

Mettre le sucre dans le bol et le transformer en sucre glace, 15 sec / vitesse 10

Ajouter le yogourt et...

Continue reading...
Tags:  Desserts, News

Advertising

Most popular

What is Coolblogging

Coolblogging is a project created to showcase the immense quality of the swiss blogosphere.

We aggregate blogs, increase their visibility through a magazine like site creating a pleasant reading experience.

All the content you can read here, belongs to the blog owners.

What we can do for you

If you are a blogger

You can add your blog as long as it is swiss based.

If you are a brand

You wish to advertise here?

Keep in touch

Receive news about our services and projects.

Recent tweets