View original article

Beaucoup de gourmandise!



This article comes from La bulle de vero and is the sole property of its author
This blog has not opted in yet. If you are the owner and wish to either un-publish or confirm optin, contact us ;-)

Cake aux framboises et aux myrtilles!

En ce beau week-end, je me suis mise aux fourneaux pour cuisiner un beau et délicieux cake aux framboises et aux myrtilles! Aussitôt fait, aussitôt dévoré. Je n’ai pu sauver qu’un petit morceau pour ma photo, mais on dira que c’est plutôt bon signe! Voici  donc les ingrédients si vous souhaitez le réaliser à votre tour. Pour cette recette, il vous faudra:

  • 170 grammes de farine
  • 170 grammes de sucre
  • 1 sachet de levure chimique
  • 1 sachet de sucre vanillé
  • 3 oeuf
  • 70 grammes de beurre
  • 150 grammes de framboises fraiches ou congelées
  • 150 grammes de myrtilles fraiches ou congelées
  • une pince de sel

Dans un saladier, mélangez le sucre et les œufs jusqu’à obtenir une pâte lisse. Puis ajoutez la farine, le sucre vanillé, la levure, le...

Continue reading...
Tags:  A croquer!

Advertising

Most popular

What is Coolblogging

Coolblogging is a project created to showcase the immense quality of the swiss blogosphere.

We aggregate blogs, increase their visibility through a magazine like site creating a pleasant reading experience.

All the content you can read here, belongs to the blog owners.

What we can do for you

If you are a blogger

You can add your blog as long as it is swiss based.

If you are a brand

You wish to advertise here?

Keep in touch

Receive news about our services and projects.

Recent tweets