View original article

Les délicates sphères de Noël



This article comes from Thermomix TM5 and is the sole property of its author
This blog has not opted in yet. If you are the owner and wish to either un-publish or confirm optin, contact us ;-)

les-delicates-boules-2

De la crème de marron, de la chantilly, de la génoise et de la meringue, le dessert, s’annonce gourmand. Le tout délicatement lové dans une sphère cristalline. La magie de Noël est bien au rendez-vous

Comme toutes les pâtisseries multi-étages, les étapes sont nombreuses, mais ne vous laissez pas impressionner. Avec notre super Thermomix et un peu de méthode, n’importe qui peut y arriver

 

Pour les sapins en chocolat

200 g de chocolat noir cassé en morceaux

Des billes de sucre métallisées

Un peu de fondant en tube pour écriture – Pour servir de colle, chez Coop, Dr Oetcker – 

18 petites meringues – Pour moi, ce sont des meringues Thermomix ! – 

Un peu de poudre de cacao

 

Pour la génoise

3 oeufs

90 g de sucre

90 g de farine

1 c à c pointue de poudre...

Continue reading...
Tags:  Desserts, News

Advertising

Most popular

What is Coolblogging

Coolblogging is a project created to showcase the immense quality of the swiss blogosphere.

We aggregate blogs, increase their visibility through a magazine like site creating a pleasant reading experience.

All the content you can read here, belongs to the blog owners.

What we can do for you

If you are a blogger

You can add your blog as long as it is swiss based.

If you are a brand

You wish to advertise here?

Keep in touch

Receive news about our services and projects.

Recent tweets